Éld az életed

Mindenről, ami velem történik és mindenről, ami nem. :D

Friss topikok

  • Zolte: Azt nem én alakítottam olyanra...:D (2010.08.25. 23:14) Conscience
  • eddyfeatgordius: sztem a durva változásos dolgok megérnének egy misét posztként, ha publikusak:$ am fasza írás ahho... (2010.07.17. 00:21) Just to know
  • Zolte: Dolgoztam... (2010.07.14. 22:51) No title
  • eddyfeatgordius: Tetszik ez a bejegyzés nagyon...végre megfogtál valami filozófiai szálat:) és ami azt illeti, ezér... (2010.06.28. 01:13) post it
  • Zolte: A zízirájder az nagy terv, mert flash lenne. Az angol nyelv meg csak jött. :D Persze, hogy érted, ... (2010.06.25. 16:08) Hey!

Nem hagylak el...

2010.04.08. 21:20 | Zolte | Szólj hozzá!

Sziaaasztok Kiskalózok! Bazirégen írtam már ide Nektek, szóval most pótolnám az elmaradást. :)

Suli: Megyeget, de jönnek a zh-k, szóval nem lesz egyszerűbb. Az az igazság, hogy most is lustácska vagyok, de már egyáltalán nem annyira, mint eddig, szóval haladok ám. A töris + régészes tárgyak azonban eléggé elhavaznak már most, szóval elég fura így, de gyűrjük. A referátumok már megvoltak, a zh-k és a házi dolgozat is készülget. :) Most már ösztöndíj kell!!!

Kapcsolat: Néha nem tökéletes minden, de csak épp annyira, hogy ne unjam meg és legyen változatosság. Nagyon örülök, hogy meg tudjuk a dolgokat beszélni komolyabb következmény nélkül. :)

Kapcsolatrendszerem:

Mondhatni jól van, elegendő új embert ismerek meg, az viszont elszomorít, ha valaki eltávolodik egy kicsit is. Viszont mostanság azt veszem észre, hogy néha nekem kell lépnem tovább. Szóval vannak, akiknél nekem kell azt mondani, hogy ez így nem megy. Nem a jelen miatt, hanem a múlt miatt. Nem minden satírozható le. Nem haragszom vagy ilyesmi, csak nem megy. Egyre inkább nem megy. Ez van, el kell fogadni. Meg kell emlékezni arról is, hogy azért van, akivel meg lehet beszélni a dolgokat. :)

Amúgy most úgy tűnik beindul egy régi tervem: kisfilmeket szeretnék forgatni. Nem szeretnék Oscart nyerni vagy ilyesmi, csak hobbiból csinálni lehetőleg ötletes, de rövid filmeket. Az igényesség azért létező elem, szóval nem kívánok beletenni semmilyen ízléstelenséget. A határokat azért próbálgatni fogjuk...:D

Na, minden jót, igyekszem majd gyakrabban írni. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zolte.blog.hu/api/trackback/id/tr661905689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása