Éld az életed

Mindenről, ami velem történik és mindenről, ami nem. :D

Friss topikok

  • Zolte: Azt nem én alakítottam olyanra...:D (2010.08.25. 23:14) Conscience
  • eddyfeatgordius: sztem a durva változásos dolgok megérnének egy misét posztként, ha publikusak:$ am fasza írás ahho... (2010.07.17. 00:21) Just to know
  • Zolte: Dolgoztam... (2010.07.14. 22:51) No title
  • eddyfeatgordius: Tetszik ez a bejegyzés nagyon...végre megfogtál valami filozófiai szálat:) és ami azt illeti, ezér... (2010.06.28. 01:13) post it
  • Zolte: A zízirájder az nagy terv, mert flash lenne. Az angol nyelv meg csak jött. :D Persze, hogy érted, ... (2010.06.25. 16:08) Hey!

Average and special

2011.06.30. 17:40 | Zolte | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény lélek gondolatok vegyes mindensemmi

Van az úgy, amikor igazából semmi nagy hangulati dolog nincs, egyszerűen csak írnod kell. Most ez van nálam is.

A cím most éppenséggel kapcsolódik a szöveghez. Lehet, hogy csak nekem van ilyen, de néha teljesen átlagos körülmények közt is totál különleges valami az életemben. Olyankor általában kérdőn, furán vagy éppenséggel hülyén néznek rám, de hát van ilyen. Megmagyarázhatatlan dolog, de valamiért úgy van. Lehet, hogy a várakozásokkal ellentétben valami jó vagy rossz történik, amit amúgy soha nem vennél fel, de akkor éppen olyan hatása van rád, amire nem is gondolsz. Lehet ez egy ismerősöd hanglejtése, egy elrejtett üzenet megfejtése, egy sejtés, amit nem tudsz biztosan, de mégis fellelkesít... Nagyon sok ilyen van. Legalább is nekem...

Fura, de a blogposztok sosem akkor születnek, amikor csak úgy éled az életed. Ez miért van? Talán azért, mert akkor nincs mit kiírni? Passz, de erről azért nyitok egy kis vitát.

Amúgy velem igazából semmi különös, ez egy érdekes és egyben vicces (idézőjelben is) nyár lesz. Valszeg nem lesz minden téren a legtutibb, mert az nem lehet, de talán egy jó őszt hoz. Ez kicsit olyan időjárásos-meteorológusos, de valahogy a tavasz-nyárelő folyamán annyi emberrel történt annyi fontos dolog, hogy ezeket fel kell dolgozni. Nekem meg meghallgatni Őket, ami tök jó, mert érdekelnek az emberek, hátha tudok segíteni.

Nnnna, ennyit gondoltam mára, a stat szerinti olvasótáborom nem hiszem, hogy tömegtüntetést szervez a rövid poszt miatt.

Bááááááj

A bejegyzés trackback címe:

https://zolte.blog.hu/api/trackback/id/tr803027901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása