Éld az életed

Mindenről, ami velem történik és mindenről, ami nem. :D

Friss topikok

  • Zolte: Azt nem én alakítottam olyanra...:D (2010.08.25. 23:14) Conscience
  • eddyfeatgordius: sztem a durva változásos dolgok megérnének egy misét posztként, ha publikusak:$ am fasza írás ahho... (2010.07.17. 00:21) Just to know
  • Zolte: Dolgoztam... (2010.07.14. 22:51) No title
  • eddyfeatgordius: Tetszik ez a bejegyzés nagyon...végre megfogtál valami filozófiai szálat:) és ami azt illeti, ezér... (2010.06.28. 01:13) post it
  • Zolte: A zízirájder az nagy terv, mert flash lenne. Az angol nyelv meg csak jött. :D Persze, hogy érted, ... (2010.06.25. 16:08) Hey!

Just a little bit funny:)

2009.12.23. 19:56 | Zolte | Szólj hozzá!

Üdvözöljük Önöket a Trágya Expresszen (TE)! Mottónk: „TE! Örülj, hogy ez még van!” Köszönjük, hogy minket választottak!

Ön jelenleg egy menetrend-szerinti trágyajáraton ül. Az Önt szállító jármű igazi ékköve társaságunknak. Az igazi trágya megtestesítője! Öreg, rossz, rozsdás, komfortmentes és áthatja a trágya szelleme.

Társaságunk a 2010-ben megszűnő MÁV-START jogutódja lesz, de már 2009 telétől próbaüzemmel tetveskedünk idióta kedves marháknak utasainknak. Tisztelettel emlékezünk a nagybecsű elődre, illetve magára a MÁV-ra, amely a kezdeti nehézségek (elfogadható szolgáltatás, kellemes utazás) után rangos „Megint Állunk Vazze”  titulust kapott, amellyel nemzetközi rangot és tekintélyt szerzett a Trágya Szövetségben, amelynek 2006-2009. között elnökszervezete is volt. Ekkor már trágyaságáért arany törzsgárda fokozatot is kapott a Trágya Tanács Magyar Tagozatától (elnökségi tagok:  Magyar Egészségügy, Államkicstár, Miniszterelnöki Hivatal stb.).

A Trágya Expressz azonban nem kíván a hős előd és a dicső múlt árnyékában tetszelegni, megbújni, hanem a plagizálás helyett továbbfejlesztette termékpalettáját és szolgáltatásait és a következő utasbarát programokat indította el:

„Lopjunk együtt a költségvetésből!” -> minden részvényes tulajdonszázalékának fordított arányában lophat a TE kasszájából.
„Székfoglaló a sztrájk után!” -> izgatott, családias, a fair-play szabályait betartva egy hónapos sztrájk utáni első szerelvény helyeiért folytatott ketrecharc…
„Álmodj nagyokat!” -> vasúttörténeti kiállítás a hőskorból… pontosan induló, érkező vonatok, mágnesvasutak a  legkisebbeknek
„Utolsókból lesznek az elsők!” -> fantáziadús, elképzelhetetlen fantasy-stratégiai játék a vonatok menetidejének megtippeléséről

Reméljük, hogy elég kényelmetlenül utaznak és máskor is Minket választanak mazochizmusuk kiélésére vagy kétségbeesésükben.

Kérdéseikkel, javaslataikkal, esetleges panaszaikkal menjenek a Parancsnoki és Igazgatói Csoportfőnökségi Alközpontba (továbbiakban a PICSÁBA), ahol szakképzett alkalmazottaink segítenek megoldani a problémákat, illetve regisztrálják javaslataikat.

Köszönjük, hogy  menetjegye megvásárlásával 100 Ft-tal támogatta a” Segítsük a MÁV és a MÁV-hoz közeli emberek vagyonának gyarapítását” alapítványt.

Üdvözli Önt és Kellemes Ünnepeket kíván a

Trágya Expressz

A bejegyzés trackback címe:

https://zolte.blog.hu/api/trackback/id/tr761618876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása